
SPONSORERET indhold
Klassisk minestrone
Superskøn, varmende og fyldig grønsagssuppe.
4
Ingredienser
1 finthakket løg
2-3 skiver pancetta i tern eller strimler
1 spsk olivenolie
2-3 fed finthakkede hvidløg
1 stor, hakket gulerod
1-2 stilke snittet bladselleri
1 grofthakket courgette
100 g snittede grønne bønner
1 dåse hakkede, flåede tomater
ca. 1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
salt, peber
lidt frisk eller tørret oregano
75 g småpasta, f.eks. makaroni
1 dåse velafdryppede cannellini beans
1 håndfuld friske spinatblade
200 g fuldkornsbrød
35 g reven parmesan
Sådan gør du:
- Sauter løg og pancetta i en stor gryde i olivenolie. Tilsæt hvidløg samt alle grønsager og sauter videre 3-4 minutter.
- Hæld tomater samt bouillon ved, krydr med salt, peber, evt. lidt oregano og lad det hele snurre under låg i ca. 20 minutter. Drys pastaen i suppen, kog, til den er al dente og vend derefter bønnerne i.
- Varm suppen godt igennem, smag den til med krydderier og server den varm med lidt friske spinatblade på toppen, brød og reven parmesan.
Energi pr. person: 390 kcal, fedt 19%, protein 18%, kulhydrat 63%