Overnight oats med mælk og havregryn
SPONSORERET indhold

Overnight oats: Kold morgenmadsgrød med tørrede æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Overnight Oats er den perfekte morgenmad til en travl morgen. Du laver nemlig grøden aftenen før og lader den 'overnatte' i køleskabet. Meget nemmere bliver det ikke.

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
05. sep. 2018 | Opskrift | BoligLiv
Overnight oats til 4 personer | Total: 20 min

Ingredienser

2 æbler
200 g groftvalsede havregryn
100 g speltflager
7½ dl letmælk
1 tsk. vaniljesukker
2 dl skyr naturel

Topping:
4 spsk. ristede kokosflager
2 spsk. mandler

Sådan laver du havregrød i køleskabet

1. Dag 1: Skær æblerne i ultratynde skiver. Læg æbleskiverne på en bageplade med bagepapir, og tør dem i ovnen ved 80 grader i 1½-2 timer, til æblerne er tørre. Lad æblerne afkøle i ovnen. Opbevar æblerne i et glas med tætsluttende låg.

2. Kom havregryn og flager i en beholder med låg. Tilsæt mælk og vaniljesukker, og rør rundt. Dæk beholderen med låg, og stil køligt til næste dag.

3. Dag 2: Rør grøden lind med skyr, og server med ristede kokosflager, hakkede mandler og tørrede æbler.

TIP: Er tiden knap, så køb tørrede æbleringe i stedet for at lave dem selv.

Anbefalet til dig