Kryddersild med paprikadressing
SPONSORERET indhold

Kryddersild med paprikadressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Intet frokostbord uden sild. Her i en kryddersildsvariant med paprikadressing.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
13. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: nogle timer
4 hele kryddersildefileter (ca. 250 g drænet vægt, i stykker)
2 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche 18%
1 æble (hakket)
1 løg (hakket)
paprika
salt og peber
evt. lidt sukker (efter smag)
Tilbehør: godt rugbrød
Pynt: evt. bredbladet persille

  1. Sildene skal dryppe af og kommes i en skål.
  2. Dressingen røres af mayonnaise og cremefraiche, løg, æble og paprika kommes i, og det hele vendes rundt.
  3. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker, hvis der bruges syrlige æbler.
  4. Dressingen hældes over sildene.
  5. Lad retten trække nogle timer.