Kryddersild med paprikadressing
Foto: Thomas Hergaard

Kryddersild med paprikadressing - opskrift fra Hjemmet

Kryddersild med paprikadressing

Intet frokostbord uden sild. Her i en kryddersildsvariant med paprikadressing.

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: nogle timer
4 hele kryddersildefileter (ca. 250 g drænet vægt, i stykker)
2 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche 18%
1 æble (hakket)
1 løg (hakket)
paprika
salt og peber
evt. lidt sukker (efter smag)
Tilbehør: godt rugbrød
Pynt: evt. bredbladet persille

  1. Sildene skal dryppe af og kommes i en skål.
  2. Dressingen røres af mayonnaise og cremefraiche, løg, æble og paprika kommes i, og det hele vendes rundt.
  3. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker, hvis der bruges syrlige æbler.
  4. Dressingen hældes over sildene.
  5. Lad retten trække nogle timer.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad, Fisk, Sild og Hovedret