-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Kryddersild med paprikadressing
Intet frokostbord uden sild. Her i en kryddersildsvariant med paprikadressing.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Trækketid: nogle timer
- 4 hele kryddersildefileter (ca. 250 g drænet vægt, i stykker)
- 2 dl mayonnaise
- 2 dl cremefraiche 18%
- 1 æble (hakket)
- 1 løg (hakket)
- paprika
- salt og peber
- evt. lidt sukker (efter smag)
- Tilbehør: godt rugbrød
- Pynt: evt. bredbladet persille
- Sildene skal dryppe af og kommes i en skål.
- Dressingen røres af mayonnaise og cremefraiche, løg, æble og paprika kommes i, og det hele vendes rundt.
- Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker, hvis der bruges syrlige æbler.
- Dressingen hældes over sildene.
- Lad retten trække nogle timer.