Opskrift på krydret kikærteragout med spinat og grillede pitabrød
SPONSORERET indhold

Krydret kikærteragout med spinat og grillede pirabrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
16. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
1½ tsk garam masala
1 tsk finthakket chili
400 g kogte kikærter
1 dåse hakkede flåede tomater
1 dl vand
100 g spinat
lidt citronsaft
græsk yoghurt eller drænet yoghurt
4 pitabrød.

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg, og steg dem møre i olivenolie. Tilsæt garam masala, chili og kogte kikærter, og rist det ved svag varme i nogle minutter. Hæld flåede tomater og lidt vand herved, og lad det koge indtil de hakkede tomater får konsistens à la marmelade. Tilsæt spinat og krydr med citronsaft, salt og peber.

Grill pitabrødene på en grillpande (eller varm dem i ovnen) og servér kikærte-ragouten med en skefuld yoghurt og grillet pitabrød.

Spis kikærterne som et vegetarisk aftenmåltid eller brug det som tilbehør til for eksempel lammesteg eller kylling.