Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Krydret kyllingeret
Foto: Thomas Hergaard

Krydret kyllingeret - opskrift fra Hjemmet

Krydret kyllingeret

Kylling på en helt ny og spændende måde.

plate 2 personer
printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.
300 g kyllingeinderfilet
salt og peber
½spsk olie
1 rødløg (finthakket)
1 peberfrugt (fintsnittet)
125 g majskerner
125 g hytteost
½tsk stødt spidskommen
4 tortillaer
1-2 dl tacosovs (eller salsa)
Tilbehør:
Cemefraiche
frisk koriander
evt. kogte ris

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
  2. Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
  3. Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.
  4. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosovs over. Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
  5. Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
  6. Servér evt. med kogte ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Kylling og Hovedret