kylling og kikærter
Foto: Maria Warnke Nørregaard

kylling og kikærter

Kylling & kikærter

Lynhurtig og supersprød ret til hverdag og weekend.

printer Print
plate 4 Person(er)

4 stk. kyllingebryst
1,5 dl rasp
½ dl reven parmesan
1 tsk sød paprika
salt, peber
1 spsk olivenolie til stegning

Kikærtesalat:
2 gulerødder
1 dåse velafdryppede kikærter
1 håndfuld bredbladet persille, mynte og koriander
1 snittet rødløg

Dressing:
2 spsk olivenolie
1 tsk harissa pasta
2-3 spsk lys balsamico
200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du: Flæk kyllingebrysterne igennem, så de stadig hænger sammen i den ene side – bred kødet ud, så det ligner en sommerfugl. Vend kyllingekødet i rasp blandet med parmesan og krydderier. Varm olien i en stor pande, og steg kyllingekødet gyldent og sprødt i 3-4 minutter på hver side. Høvl gulerødderne på langs, og bland dem med de øvrige ingredienser. Pisk dressingen sammen, og smag den godt til, før den vendes med salaten, der serveres til kødet med groft brød.

Energi pr. person: 560 kcal, fedt30%, protein 26%, kulhydrat 44%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad