Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 6-8 min.
Ikke fryse-egnede
275 g kyllingebryst
(eller kalkunbryst)
salt og peber
smør til stegning
Marinade:
1-2 tsk dijonsennep
1 appelsin (usprøjtet)
1 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
frisk estragon
Tilbehør: kartofler eller ris samt grønsager
- Skær kødet i 4 schnitzler.
- Rør sennep sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal, 3 spsk -saft, olivenolie, vineddike og lidt finthakket estragon.
- Vend kødet i marinaden og lad det trække 20 min. i køleskab.
- Tag kødet op af marinaden og steg det gyldent på en pande med smør 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
- Tilsæt marinaden og kog det igennem.
- Anret på varme tallerkner med det valgte tilbehør og pynt med lidt frisk estragon.