Kylling med estragon og appelsin
SPONSORERET indhold

Kylling med estragon og appelsin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En frisk, let og lækker kyllingeret, der får "kant" af appelsinen og estragonen.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
10. sep. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 6-8 min.
Ikke fryse-egnede
275 g kyllingebryst
(eller kalkunbryst)
salt og peber
smør til stegning
Marinade:
1-2 tsk dijonsennep
1 appelsin (usprøjtet)
1 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
frisk estragon
Tilbehør: kartofler eller ris samt grønsager

  1. Skær kødet i 4 schnitzler.
  2. Rør sennep sammen med 1 tsk fintrevet appelsinskal, 3 spsk -saft, olivenolie, vineddike og lidt finthakket estragon.
  3. Vend kødet i marinaden og lad det trække 20 min. i køleskab.
  4. Tag kødet op af marinaden og steg det gyldent på en pande med smør 3-4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
  5. Tilsæt marinaden og kog det igennem.
  6. Anret på varme tallerkner med det valgte tilbehør og pynt med lidt frisk estragon.