Kyllingebryst i pakker
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst i pakker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kyllingebryst er altid lækkert. Prøv denne grillvenlige variant.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
28. jul. 2014 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 30 min.
Ingredienser:
4 kyllingebryster
1 kg nye kartofler
2 spsk jomfruolivenolie
1 rødløg (eller alm. løg, fintsnittet)
1 fed hvidløg (finthakket)
frisk oregano og timian
75 g fetaost
1 dl hvidvin (eller bouillon)
salt og peber

  1. Vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver eller både. Vend dem sammen med lidt olivenolie, løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber og fordél dem på 4 store stykker stanniol smurt med olie.
  2. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem oven på kartoflerne. Drys med friske krydderurter og fetaost.
  3. Fold stanniolen lidt op og stænk med hvidvin eller bouillon. Luk pakkerne og læg dem på en varm grill med låg eller i ovnen ved 220 grader i ca. 30 min.