
SPONSORERET indhold
Laksesalat med spidskål og hasselnødder i acaidressing
En skøn salat med friske og sprøde grønsager i en lækker dressing med acai, som indeholder mange antioxidanter.
Af: Louise Bruun, Jerk W. Langer og Susanne Knutzen
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
1 laksebøf pr. person (dampet eller bagt i ovnen)
Salat:
½ spidskål
1 bundt forårsløg
1 bundt radiser
Dressing:
5 spsk olivenolie
saft af 1 citron
1 spsk acaipulver
havsalt
1 håndfuld hasselnødder
Sådan gør du:
Tilbered laksebøffen, som du bedst kan lide den. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver og spidskål i så fine strimler, du kan. Rør dressingen sammen, og vend den over salaten. Skær laksen i tynde skiver, og læg dem oven på salaten. Drys hasselnødder over, og servér.
TIP! Du kan også bruge hvidkål og rødløg og persille eller basilikum i stedet for radiser.
Opskriften er fra bogen Super 5:2