Laksesalat
SPONSORERET indhold

Laksesalat med spidskål og hasselnødder i acaidressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En skøn salat med friske og sprøde grønsager i en lækker dressing med acai, som indeholder mange antioxidanter.

Af: Louise Bruun, Jerk W. Langer og Susanne Knutzen Foto: Andreas Wiking
23. jan. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 laksebøf pr. person (dampet eller bagt i ovnen)
Salat:
½ spidskål
1 bundt forårsløg
1 bundt radiser
Dressing:
5 spsk olivenolie
saft af 1 citron
1 spsk acaipulver
havsalt
1 håndfuld hasselnødder

Sådan gør du:

Tilbered laksebøffen, som du bedst kan lide den. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver og spidskål i så fine strimler, du kan. Rør dressingen sammen, og vend den over salaten. Skær laksen i tynde skiver, og læg dem oven på salaten. Drys hasselnødder over, og servér.

TIP! Du kan også bruge hvidkål og rødløg og persille eller basilikum i stedet for radiser.

Opskriften er fra bogen Super 5:2