Gryderet med lam

Foto: Maria Nørregard Gryderet med lam og bagt græskar.

Gryderet med lam

Lam og bagt græskar med rødløg og feta

Med denne gryderet får du en optimal sammensætning af protein og grønt. Vil du slanke dig, kan du evt. udelade tortillaen.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: en time, 5 minutter
plate Gryderet med lam til 4 personer
Ingredienser

800 g lammekød, f.eks. bov
2-3 fed hvidløg
2 spsk lys miso (sojapasta)
3 dl vand
2 spsk fintrevet frisk ingefær
1 spsk friskrevet gurkemeje eller 1 tsk tørret gurkemeje
3 rødløg
1 hokkaidogræskar
2 æbler
4 spsk
olivenolie

Pynt:
frisk koriander eller frisk timian
små tortillaer til servering

Sådan gør du

[650 kcal pr. person]

1/ Skær lammekødet i ca. 2 cm store tern.

2/ Riv hvidløget. Rør misopastaen fri for klumper med vandet. Bland fintrevet hvidløg, frisk ingefær og gurkemeje i.

3/ Skær rødløgene i skiver, hokkaidoen i tern, og æblerne i både. Bland det hele med kødet, og vend det i olien.

4/ Bag i ovnen ved 180 grader 45-55 min.

5/ Pynt retten med frisk koriander eller timian. Servér med en lun tortilla til.

Tip: Marinér evt. købet i misoblandingen dagen før for at få endnu bedre smag.

Prøv også: Løgsuppe med rosmaring og kødboller?

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Simremad, Lam og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg