Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Limfjordsøsters med brunet smør og ribs
Foto: Stine Christiansen Limfjordsøsters

Limfjordsøsters

Limfjordsøsters med brunet smør og ribs

Den lækreste lille forret eller appetizer, som det gælder om at kunne finde en festlig anledning til at nyde, og som kan være en blid start for dem, som endnu ikke har overgivet sig til de rå østers. Et glas champagne eller cava til er ikke af vejen.

4
Print

Brunet smør:
100 g smør
1 skalotteløg, finthakket
50 g ribs, let moste

Brunet smør:
Smelt smørret, og lad det simre på varmen, til det er brunt og dufter af nødder. Tag gryden af varmen, og tilsæt skalotteløg og ribs.

Servering:
12 østers
Lidt grønne krydderurter til pynt, f.eks. persille eller basilikum

Sådan gør du

Åbn østersene, og læg dem på en bageplade eller grillrist med en plade under. Lad lidt af østerssaften blive tilbage i skallerne. Kom en skefuld brunet smør på hver østers. Grill i ovnen i 2 minutter, til østersene lige netop er tilberedt men endelig ikke længere tid.

Pynt med grønne krydderurter ved servering. 

PRØV OGSÅ: Nøddebrød

PRØV OGSÅ: Chili sin carne

PRØV OGSÅ: Quesadillias avokado og bønnesalat  

Se, hvad vi ellers skriver om: Østers og Ribs