Linguine med pecorino, persille og pancetta
SPONSORERET indhold

Linguine med pecorino, persille og pancetta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker aftensmad på 15 minutter. Helt perfekt til de travle hverdage.

Af: Nicoline Olsen Foto: VK Stock
25. feb. 2019 | Opskrift | BoligLiv
4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

400 g linguine (smal båndpasta)
2 tykke skiver pancetta i tern (el.lign. god bacon)
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg, fintsnittet
100 g friskrevet tør pecorino (eller parmesan)
1 spsk. sort peber, knust i morter
1 håndfuld bredbladet persille
grofthakket salt

Sådan gør du

  1. Kog pastaen al dente i rigeligt saltet vand.
  2. Rist pancettaen sprød på en pande. Tag af, og vask panden.
  3. Steg hvidløg gyldent i lidt olie på panden.
  4. Kom hvidløg, pancetta, pecorino, peber og olie i en stor skål sammen med pastaen, og vend godt rundt, så olie og ost lægger sig om pastaen.
  5. Drys persille over, krydr med salt, og server.