Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stege/bagetid:
45 min.
Ikke fryse-egnet
2 møre bøffer af oksefilet (eller -mørbrad, 175 g pr. stk.)
salt
1 tsk farvede peberkorn
lidt olie til stegning
Porrecreme:
1 porre (fintsnittet)
1 tsk olie
1/2 dl mælk
salt og peber
2 spsk cremefraiche
Tilbehør: grønne bønner og halve bagte kartofler (penslet med olie og drysset med salt og rosmarin, 45 min. i ovnen ved 225 grader)
- Steg porrerne bløde i olie, tilsæt mælk, salt og peber og lad det simre 15 min.
- Gnid bøfferne med knuste peberkorn. Brun dem på en varm pande med olie. Drys med salt og steg dem 3-5 min. på hver side.
- Rør cremefraiche i porrerne (det må ikke koge, hvis du bruger mager cremefraiche).
- Servér bøfferne med det lækre tilbehør.