Lynstegte bønner
SPONSORERET indhold

Lynstegte bønner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
21. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
10 min.
Koge-og stegetid:
10 min.
Ikke fryse-egnede
1/2 kg grønne bønner
2-3 fed hvidløg (snittede)
3 spsk vindruekerneolie
2 bladselleristilke (fintsnittede)
2 spsk hoisinsauce (se tip) eller kinesisk soya
salt

  1. Forkog de nippede bønner i letsaltet vand 3 minutter.
  2. Lad dem dryppe godt af.
  3. Rist de snittede hvidløg i olien på en pande eller i en gryde. Vend bønnerne i sammen med bladselleri.
  4. Tilsæt hoisinsauce eller kinesisk soya og varm igennem kort.
  5. Smag til med salt.