Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Lynstegte bønner
Foto: Thomas Hergaard

Lynstegte bønner - opskrift fra Hjemmet

Lynstegte bønner

Print

Arbejdstid:
10 min.
Koge-og stegetid:
10 min.
Ikke fryse-egnede
1/2 kg grønne bønner
2-3 fed hvidløg (snittede)
3 spsk vindruekerneolie
2 bladselleristilke (fintsnittede)
2 spsk hoisinsauce (se tip) eller kinesisk soya
salt

  1. Forkog de nippede bønner i letsaltet vand 3 minutter.
  2. Lad dem dryppe godt af.
  3. Rist de snittede hvidløg i olien på en pande eller i en gryde. Vend bønnerne i sammen med bladselleri.
  4. Tilsæt hoisinsauce eller kinesisk soya og varm igennem kort.
  5. Smag til med salt.
Se, hvad vi ellers skriver om: Bønner, Sund aftensmad, Sunde salater, Vegetarisk og Tilbehør