-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Madbrød med salvie og gedeost
7
Ingredienser
- 4 dl lunkent vand
- 1,5 tsk havsalt
- ca. 20 g gær
- 250 g durummelca.
- 300 g hvedemelca.
- 4 mellemstore løg
- 1 stor spsk smør
- 1 spsk sukker
Sådan laver du madbrød
- 1. Rør vand, salt og gær sammen. Tilsæt durummel, og rør dejen til en blød konsistens. Tilsæt hvedemelet, og rør dejen sammen i et par min. Tilsæt evt. lidt mere hvedemel, hvis dejen er meget blød.
- 2. Ælt dejen grundigt sammen, til den er smidig og blank, og lad den hæve til dobbelt størrelse under et fugtigt klæde. Det tager ca. 2 timer.
- 3. Imens kan du lave løgene således: Skær dem i tynde skiver, og steg dem på panden ved medium varme i smørret. Drys en spsk sukker over, og lad løgene simre og blive bløde og gyldne – det tager ca. 10-15 min. Sæt dem derefter til side.
- 4. Del dejen op i 6-8 dele, og rul hver bolle ud så tyndt som muligt. Fordel de bløde, karamelliserede løg ud over, top med skiver af gedeost og salvieblade. Et drys friskkværnet peber, og madbrødene er klar til ovnen. Bag dem sprøde og gode i 12-15 min ved 225 grader.