Mandelmuffins med citronfrosting
SPONSORERET indhold

Mandelmuffins med citronfrosting

Muffins er altid nemme at have med, og et tykt lag citronfrosting gør disse ekstra lækre. Vent evt. med at pynte dem, til de skal serveres.

19. apr. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Mandelmuffins med citronsmag
(12 stk.)

200 g saltet smør
200 g sukker
3 æg
200 g mandelmel
100 g majsmel
1 tsk. bagepulver
revet skal fra 1 ikke overfladebehandlet citron

Citronfrosting:
90 g usaltet blødt smør
75 g flormelis
225 g flødeost naturel
1 tsk. vaniljesukker
3 spsk. citronsaft
evt. cocktailbær til pynt

1. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen.

2. Bland mandelmel, majsmel og bagepulver, og rør det i æggemassen sammen med citronskal.

3. Sæt papirforme i en muffinbageform. Fyld formene halvt op med dej. Bag kagerne i 15-20 min. Tjek evt. med en kødnål, om de er bagt.

4. Pisk alle ingredienserne til frostingen sammen med en elpisker. Kom frostingen i en sprøjtepose, og dekorer kagerne. Pynt evt. hver kage med et cocktailbær.

► SE OGSÅ: Skotsk shortbread

► SE OGSÅ: Nem chokoladekage med bær
► SE OGSÅ: Olivenoliekage med orangesirup