Mango-passionsfrugt-sorbet med chokolade
SPONSORERET indhold

Mango-passionsfrugt-sorbet med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fine ispinde med eksotisk smag.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
25. jun. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

125 g rørsukker
2½ dl vand
1½-2 mango
3-4 passionsfrugter
1 appelsin
½ citron
125 g rørsukker
2½ dl vand
2 æggehvider
25 g sukker
smeltet mørk chokolade til at overtrække.

Sådan gør du

Kom sukker og vand i en gryde, og bring det til kogepunktet, til sukkeret er smeltet.

Skræl mangoerne, og skær frugten fra stenen. Halver passionsfrugterne, og skrab kerner og saft ud i en skål. Blend mango og passionsfrugt med sukkerlage, appelsin og citronsaft. Blend til jævn konsistens, og stryg det igennem en sigte.

Pisk æggehviderne luftige sammen med 1 spsk sukker. Tilsæt resten af sukkeret, og pisk, til marengskonsistens er opnået. Vend mango-passionsfrugtpureen med de piskede æggehvider.

Hæld sorbeten i en form, så højden på isen er ca. 3-4 cm. Sæt det i fryseren, og rør i det hver halve time. Eller kør sorbeten på en ismaskine. Lad isen blive godt fast. Skær dem i firkanter, og sæt dem i fryseren igen. Stik en pind i hvert isstykke og dyp toppen i mørk chokolade.

TIP! Hvis du ikke har tid til at lave sorbet selv, så køb en god mangosorbet. Skær det i store tern, sæt en træstick i, og dyp dem i smeltet mørk
chokolade.


PRØV OGSÅ: Isdessert: Mynte-limesorbet