Opskrift på marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
SPONSORERET indhold

Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Mikkel Adsbøl
18. mar. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 2 timer

Ingredienser

4 spsk græsk yoghurt, ikke den fedtfattige
4 fed hvidløg, finthakket
saft af ½ citron
1 lammekølle
havsalt

Dukkah
50 g hasselnøddekerner
1 spsk. hel koriander
2 tsk. hel spidskommen
2 tsk. hel fennikelfrø
1/2 tsk. sorte peberkorn
2 spsk. sesamfrø.

Sådan gør du

Rist alle krydderierne på en pande, og hak dem derefter sammen med hasselnødderne. Bland yoghurt med hvidløg og citron. Kom halvdelen af dukkah’en yoghurten i og smør det ud over lammekøllen. Gem resten til dagen efter, hvor du skal have den i ovnen. Lad køllen marinere til dagen efter. Kom den i ovnen på 160 grader i ca 2 timer alt efter størrelse.

OBS: Denne opskrift skal du forberede dagen før du skal servere den!