
SPONSORERET indhold
Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
4 |
Total: 2 timer
Ingredienser
4 spsk græsk yoghurt, ikke den fedtfattige
4 fed hvidløg, finthakket
saft af ½ citron
1 lammekølle
havsalt
Dukkah
50 g hasselnøddekerner
1 spsk. hel koriander
2 tsk. hel spidskommen
2 tsk. hel fennikelfrø
1/2 tsk. sorte peberkorn
2 spsk. sesamfrø.
Sådan gør du
Rist alle krydderierne på en pande, og hak dem derefter sammen med hasselnødderne. Bland yoghurt med hvidløg og citron. Kom halvdelen af dukkah’en yoghurten i og smør det ud over lammekøllen. Gem resten til dagen efter, hvor du skal have den i ovnen. Lad køllen marinere til dagen efter. Kom den i ovnen på 160 grader i ca 2 timer alt efter størrelse.
OBS: Denne opskrift skal du forberede dagen før du skal servere den!