Michelle Kristensens skønne snickers
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensens skønne snickers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det her er nok min mest populære dessertopskrift, som er blevet lavet af virkelig mange MK-campere. Hvis du godt kan lide Snickers, er du næsten nødt til at prøve min version.

Af: Michelle Kristensen Foto: Wichmann og Bendtsen
02. jan. 2020 | Opskrift | ALT for damerne
16 stk.

Ingredienser

Bund

250 g mandler
150 g rosiner eller dadler
4 dadler

Karamel

24 dadler
2 spsk kokosolie et drys vaniljepulver (kan undlades)
½ dl kogende vand

Topping

120 g saltede peanuts

200 g 70% chokolade

Sådan gør du:

  1. Kom mandlerne i foodprocessoren, og kør dem til en fin konsistens. Kom rosiner og dadler ned til mandlerne, og kør det hele sammen til en masse.
  2. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir, så du får en firkant med ca. 1 cm tyk bund.
  3. Kør alle ingredienserne til karamellen sammen i foodprocessoren eller i en blender, så konsistensen bliver blød og karamelagtig. Hvis karamellem er for tyk, så kom mere vand i. Hvis den er for tynd, så kom flere dadler i.
  4. Smør karamellen ud over bunden. Hak de saltede peanuts, og drys dem ud over karamellen.
  5. Smelt chokoladen over et vandbad, og hæld den over karamel og peanuts som et overtræk.
  6. Lad chokoladen størkne lidt, men ikke helt, og skær derefter massen ud i 16 stykker – eller lav stykkerne mindre, hvis du bedre kan lide det.
  7. Stil chokoladebarerne på køl, eller frys dem ned, du ikke skal bruge med det samme.

Anbefalet til dig