Nødde/chokoladekager
SPONSORERET indhold

Nødde/chokoladekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
31. jan. 2013 | Opskrift | Hjemmet
20 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Bagetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
1 rulle butterdej, 225 g
1 æg
75 g mørk chokolade
75 g nødder f.eks. valnødder eller hasselnødder

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud på et meldrysset bord og pensl med sammenpisket æg. Hak chokolade og nødder og drys det på dejen.
  2. Rul dejen sammen fra den ene langside og ind til midten og så fra den anden langside og ind til midten. Skær dejen i 20 skiver.
  3. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ca. 18 min.
  4. Lad dem afkøle på en rist. Server som småkager eller som tilbehør til is. Opbevar i en kagedåse.