Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Pasta med laks og lime
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD

Pasta med laks og lime - opskrift fra Hjemmet

Pasta med laks og lime

Lækker sommerret, der kan laves på få minutter.

4 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
Stege-/kogetid: ca. 15 min.
4 forårsløg
1 courgette
2 gulerødder
1 spsk. olie
2 dl bouillon
1 dl madlavningsfløde
1 tsk. limeskal (økologisk)
1 spsk. limesaft
salt og peber
300 g pasta (gerne brede bånd)
150 g røget laks
Pynt: persille

  1. Skær forårsløg i tynde skiver og courgette og gulerødder i fine strimler.
  2. Svits løg, courgette og gulerødder i olie. Tilsæt bouillon, fløde, revet limeskal og limesaft. Kog det sammen i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  4. Bland pasta og sovs, og pynt med laks skåret i tynde strimler. Pynt med hakket persille, og servér straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Courgette, Aftensmad og Hovedret