SPONSORERET indhold
Pasta med laks og lime
Lækker sommerret, der kan laves på få minutter.
Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege-/kogetid: ca. 15 min.
4 forårsløg
1 courgette
2 gulerødder
1 spsk. olie
2 dl bouillon
1 dl madlavningsfløde
1 tsk. limeskal (økologisk)
1 spsk. limesaft
salt og peber
300 g pasta (gerne brede bånd)
150 g røget laks
Pynt: persille
- Skær forårsløg i tynde skiver og courgette og gulerødder i fine strimler.
- Svits løg, courgette og gulerødder i olie. Tilsæt bouillon, fløde, revet limeskal og limesaft. Kog det sammen i 3-4 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Bland pasta og sovs, og pynt med laks skåret i tynde strimler. Pynt med hakket persille, og servér straks.