Pastaret
SPONSORERET indhold

Pasta med tomatstegte rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pasta med masser af smag – som du kan lave i en fart.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
22. aug. 2014 | Mad | Fit living
4

Ingredienser

ca. 300 g fuldkornslinguine
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed finthakkede hvidløg
1 udkernet, finthakket chili
4-5 store hakkede tomater
salt, peber
250 g store rejer
1 håndfuld rucola

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    370 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    22 %
  • Kulhydrat:
    63 %

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde eller stor sauterpande og sauter løg, hvidløg, chili og tomater heri – uden de tager farve – under omrøring i 5-6 minutter. Bland rejerne ved og steg dem kort, smag til med salt og peber, vend rucolaen i og server med det samme.

Energi pr. person: 370 kcal, fedt 15%, protein 22%, kulhydrat 63%