Pastaret
Foto: Nicolai Mørk

Pastaret

Pasta med tomatstegte rejer

Pasta med masser af smag – som du kan lave i en fart.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

ca. 300 g fuldkornslinguine
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed finthakkede hvidløg
1 udkernet, finthakket chili
4-5 store hakkede tomater
salt, peber
250 g store rejer
1 håndfuld rucola

Energi pr. person:
370 Kcal
Fedt:
15 %
Protein:
22 %
Kulhydrat:
63 %

Sådan gør du:

Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde eller stor sauterpande og sauter løg, hvidløg, chili og tomater heri – uden de tager farve – under omrøring i 5-6 minutter. Bland rejerne ved og steg dem kort, smag til med salt og peber, vend rucolaen i og server med det samme.

Energi pr. person: 370 kcal, fedt 15%, protein 22%, kulhydrat 63%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter og Aftensmad