
Pastaret
Pasta med tomatstegte rejer
Pasta med masser af smag – som du kan lave i en fart.
plate
4 Person(er)
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
ca. 300 g fuldkornslinguine
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed finthakkede hvidløg
1 udkernet, finthakket chili
4-5 store hakkede tomater
salt, peber
250 g store rejer
1 håndfuld rucola
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 370 Kcal
- Fedt:
- 15 %
- Protein:
- 22 %
- Kulhydrat:
- 63 %
Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en gryde eller stor sauterpande og sauter løg, hvidløg, chili og tomater heri – uden de tager farve – under omrøring i 5-6 minutter. Bland rejerne ved og steg dem kort, smag til med salt og peber, vend rucolaen i og server med det samme.
Energi pr. person: 370 kcal, fedt 15%, protein 22%, kulhydrat 63%
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter og Aftensmad
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu