Michelle Kristensen opskrift: Pølsehorn
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen opskrift: Pølsehorn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spis de sunde pølsehorn sammen med gnavegrønt og evt. en dip til dine grøntsager. Du kan også servere dijonsennep og tomatpuré eller lidt ketchup til.

Af: Michelle Kristensen Foto: Les Kaner
02. maj. 2019 | Mad | Fit living
5 stk

Ingredienser

Dej

1 broccolihoved, skåret i mindre stykker
4 store æg
5 spsk havregryn
2 spsk fiberHUSK
½ tsk salt
½ tsk bagepulver

Derudover

2 håndfulde gnavegrønt
1 portion fedt – evt. en god dip til grøntsagerne

Næringsindhold

  • Protein:
    14 %

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom broccolien i en foodprocessor og kør det til fine små stykker.
  2. Tilsæt æg, havregryn, fiberHUSK, salt og bagepulver, og kør det hele sammen til en ensartet dej.
  3. Lad dejen stå og sætte sig i 10 minutter, så fiberHUSK’en begynder at suge væske til sig, og dejen bliver mere fast.
  4. Form herefter 5 pølsehorn ved at lægge en stor klat broccolidej på bagepapiret. Form dejen, så den får facon som pølsen.
  5. Kom herefter pølsen på dejen og en klat broccolidej ovenpå. Med dine hænder samler du dejen rundt om pølsen.
  6. Sørg for, at dejen er så tynd som mulig, uden at der kommer huller i den. Bag pølsehornene i den varme ovn i ca. 20-25 minutter.

Anbefalet til dig