Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Foto: VKStockimage

Råsyltede rabarber

Server de smukke røde stængler til vaniljeis eller hyldeblomstis.

Råsyltede rabarber

Tid: ca. 10 minutter + trækketid

500 g rabarber
250 g sukker
1 dl vand
atamon

1. Rengør rabarber, og skær dem i lange strimler, der passer til det glas, de skal syltes til.

2. Kog sukker og vand op, til sukkeret smelter.

3. Skold glasset, og skyl det evt. i atamon. Kom rabarber i, og hæld den varme sukkerlage over. Lad rabarberne trække mindst et døgn.


► SE OGSÅ: Rabarber-jordbærmarmelade

► SE OGSÅ: Lækker rabarber-cheesecake

► SE OGSÅ: Panna cotta med rabarber

Se, hvad vi ellers skriver om: Syltning