-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Råsyltede rabarber
Server de smukke røde stængler til vaniljeis eller hyldeblomstis.
Råsyltede rabarber
Tid: ca. 10 minutter + trækketid
500 g rabarber
250 g sukker
1 dl vand
atamon
1. Rengør rabarber, og skær dem i lange strimler, der passer til det glas, de skal syltes til.
2. Kog sukker og vand op, til sukkeret smelter.
3. Skold glasset, og skyl det evt. i atamon. Kom rabarber i, og hæld den varme sukkerlage over. Lad rabarberne trække mindst et døgn.
► SE OGSÅ: Rabarber-jordbærmarmelade
Annonce
► SE OGSÅ: Lækker rabarber-cheesecake
► SE OGSÅ: Panna cotta med rabarber