
Salat med gedeostecrutoner og pinjekerner
Prøv en lækker salat med gedeost og pinjekerner. Simpelt, nemt og sundt.
(6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min. (+ tid til optænding af bål eller grill)
- Stege/bagetid: ca. 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 2 bakker blandede små salater
- 12 små skiver brød (evt. flute)
- 200 g frisk gedeost i olie (drænet vægt)
- 50 g pinjekerner
- 2-3 spsk olie-eddikedressing
- Læg en skive gedeost på hvert stykke brød og læg dem på sølvpapir på en varm grillrist. Varm dem godt igennem,så osten er lun.Det kan også gøres undergrillen i en ovn.
- Rist pinjekernerne på en tør pande i få min., til de er gyldne. Vend salaten sammen med dressing, anret de lune brødskiver med salat og drys med pinjekerner.