SPONSORERET indhold
Salat med pærer og spinat
DITTE OM SALATEN: Den smager fantastisk til fisk, og så er babyspinat sprængfyldt med jern.
4
Ingredienser
75 g babyspinat
2 pærer
2 spsk græskarkerner
1 tsk olie
1 tsk salt
DRESSING:
ca. 6 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt
kardemomme
1 spsk rapsolie
1 tsk flydende honning
1 tsk æblecidereddike
salt og peber
Sådan gør du:
- Skyl spinatbladene grundigt, læg dem til tørre på et viskestykke og kom dem i en stor skål.
- Skær pærerne ud i små tern og bland dem med spinaten.
- Rist græskarkernerne på en varm pande i olie, indtil de bliver gyldne og „popper” − drys dem til sidst med salt.
- Kom kardemommekapsler i en morter og stød de sorte frø til fint pulver − fjern skallerne. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til dressingen og smag den til.
- Hæld dressing over salaten og drys med græskarkerner.