Sund salat
SPONSORERET indhold

Salat med pærer og spinat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

DITTE OM SALATEN: Den smager fantastisk til fisk, og så er babyspinat sprængfyldt med jern.

Af: Ditte Ingemann & Julie Svarrer Foto: Ditte Ingemann
10. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

75 g babyspinat
2 pærer
2 spsk græskarkerner
1 tsk olie
1 tsk salt
DRESSING:
ca. 6 kardemommekapsler eller 1 tsk stødt
kardemomme
1 spsk rapsolie
1 tsk flydende honning
1 tsk æblecidereddike
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skyl spinatbladene grundigt, læg dem til tørre på et  viskestykke og kom dem i en stor skål.
  2. Skær pærerne ud i små tern og  bland dem med spinaten.
  3. Rist græskarkernerne på en varm pande i olie,  indtil de bliver gyldne og „popper” − drys dem til sidst med salt.
  4. Kom kardemommekapsler i en morter og stød de sorte frø til fint  pulver − fjern skallerne. Bland kardemomme med de øvrige ingredienser til  dressingen og smag den til.
  5. Hæld dressing over salaten og drys med græskarkerner.