Salat med laks og avokado
SPONSORERET indhold

Salat med savojkål, laks og avokado

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Salaten indeholder sunde fedtstoffer fra både laks, nødder og avokado. Spis den til frokost og aften.

Af: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
09. okt. 2015 | Opskrift | Fit living
4 personer

Ingredienser

½ savojkål, ca. 350 g 
1 avokado
2 spsk valnødder
4 laksefileter, ca. 400 g
salt og peber

Dressing:
2 tsk olivenolie
saft fra 1 lime
ca. 10 g ingefær, finthakket eller revet
salt

Sådan gør du:

Skær savojkål i meget tynde strimler. Skær kødet fra avokadoen i små tern, og vend dem sammen med kål og grofthakkede valnødder. Steg laksefileterne på en varm pande i ca. 4-5 minutter på hver side, og krydr dem med salat og peber.

Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt rundt i salaten.

Inden servering brækkes laksen ud i små stykker og fordeles ovenpå salaten. Du kan også servere laksen ved siden af.

Tip! Savojkål kan erstattes af andre typer kål, f.eks. spidskål, hvidkål eller rosenkål.

Energi pr. person: 300 kcal, fedt 57%, protein 30%, kulhydrat 13%