Sesamtrekanter
SPONSORERET indhold

Sesamtrekanter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmebagte sesamtrekanter er i familie medknækbrød og mindst ligeså lækre. Her får du opskriften.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
01. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 70 stk.

Ingredienser

1 spsk. olivenolie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
200 g fuldkornsdurumhvedemel,
fuldkornsspeltmel eller grahamsmel
100 g hvedemel
50 g grofthakkede græskarkerner
50 g sesamfrø
1 sammenpisket
æg til pensling
Pynt:
sesamfrø
Tilbehør:
f.eks. god brieost eller gorgonzola

  1. Rør alle ingredienser sammen i en skål, til dejen er ensartet. Stil dejen tildækket i køleskabet ca. ½ time.
  2. Udrul dejen tyndt på et meldrysset bord. Skær dejen først i firkanter og herefter i trekanter. Læg dem på bagepapir. Pensl med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag knækbrødene ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. De skal være gyldne.