Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Sesamtrekanter
Foto: Betina Hastoft

Sesamtrekanter - opskrift fra Hendes Verden

Sesamtrekanter

Hjemmebagte sesamtrekanter er i familie medknækbrød og mindst ligeså lækre. Her får du opskriften.

ca. 70 stk.
Print

1 spsk. olivenolie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
200 g fuldkornsdurumhvedemel,
fuldkornsspeltmel eller grahamsmel
100 g hvedemel
50 g grofthakkede græskarkerner
50 g sesamfrø
1 sammenpisket
æg til pensling
Pynt:
sesamfrø
Tilbehør:
f.eks. god brieost eller gorgonzola

  1. Rør alle ingredienser sammen i en skål, til dejen er ensartet. Stil dejen tildækket i køleskabet ca. ½ time.
  2. Udrul dejen tyndt på et meldrysset bord. Skær dejen først i firkanter og herefter i trekanter. Læg dem på bagepapir. Pensl med æg, og drys med sesamfrø.
  3. Bag knækbrødene ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min. De skal være gyldne.
Se, hvad vi ellers skriver om: Knækbrød og Bageopskrifter