-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Sliders med gløggmarineret pulled pork og rødbedesalat
Disse sliders fyldt med julens krydderier går perfekt til en alternativ julefrokost. En opskrift af Frantz Maurice Scott.
4 personer
Ingredienser
- Pulled pork:
- 1 spsk sukker
- 1 spsk paprika
- ½ tsk fint salt
- ¼ tsk cayennepeber
- ¼ tsk sort peber
- 500 g nakkefilet
- Sauce:
- 1 dl julegløgg
- 1 spsk tomatkoncentrat
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk soja
- ½ tsk chiliflager
- 1 spsk sukker
- Desuden:
- 8 sliderboller (miniburgerboller)
- 2 dl salatmayonnaise
- 150 g rødbeder i tern
- 8 blade grøn salat
- ½ rødløg, skåret i ringe
- friske krydderurter
Sådan gør du
- Bland krydderierne, og gnid blandingen på kødet. Kom det i en frysepose, og læg det i køleskabet ca. 10 timer.
- Smør en ildfast form godt, og læg kødet heri. Stik et stegetermometer i kødet. Sæt stegen i ovnen, og lad den stege de næste 10 timer ved 100 grader. Tag stegen ud af ovnen, når temperaturen er omkring 95 grader.
- Rør alle ingredienser til saucen sammen i en skål. Træk kødet i strimler, og kom det ned i skålen. Vend kødet rundt i saucen.
- Bland rødbedeternene med mayonnaisen. Lun sliderboller i ovnen, og smør dem med rødbedesalaten.
- Fyld dem derefter med grøn salat, pulled pork, løgringe og friske krydderurter.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt