Er du træt af flæskesteg, frikadeller og sild? Så prøv disse små lækre julesliders til din julefrokost.

Foto: Chris Tonnesen Er du træt af flæskesteg, frikadeller og sild? Så prøv disse små lækre julesliders til din julefrokost.

Sliders

Sliders med gløggmarineret pulled pork og rødbedesalat

Disse sliders fyldt med julens krydderier går perfekt til en alternativ julefrokost. En opskrift af Frantz Maurice Scott.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer
Ingredienser

Pulled pork:
1 spsk sukker
1 spsk paprika
½ tsk fint salt
¼ tsk cayennepeber
¼ tsk sort peber
500 g nakkefilet

Sauce:
1 dl julegløgg
1 spsk tomatkoncentrat
1 fed hvidløg
1 spsk soja
½ tsk chiliflager
1 spsk sukker

Desuden:
8 sliderboller (miniburgerboller)
2 dl salatmayonnaise
150 g rødbeder i tern
8 blade grøn salat
½ rødløg, skåret i ringe
friske krydderurter

Sådan gør du

  1. Bland krydderierne, og gnid blandingen på kødet. Kom det i en frysepose, og læg det i køleskabet ca. 10 timer.
  2. Smør en ildfast form godt, og læg kødet heri. Stik et stegetermometer i kødet. Sæt stegen i ovnen, og lad den stege de næste 10 timer ved 100 grader. Tag stegen ud af ovnen, når temperaturen er omkring 95 grader.
  3. Rør alle ingredienser til saucen sammen i en skål. Træk kødet i strimler, og kom det ned i skålen. Vend kødet rundt i saucen. 
  4. Bland rødbedeternene med mayonnaisen. Lun sliderboller i ovnen, og smør dem med rødbedesalaten.
  5. Fyld dem derefter med grøn salat, pulled pork, løgringe og friske krydderurter.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Pulled pork, Oksekød, Dansk mad og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg