Hvide-chokoladesmåkager med tranebær
SPONSORERET indhold

Hvide-chokoladesmåkager med tranebær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Julen er jo hjerternes fest, så hvilken farve passer bedre til de kager, der skal sætte skub i hyggen end en smuk rød? I dette tilfælde røde tranebær i lækre småkager med hvid chokolade.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
12. nov. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
25 stk.

Ingredienser

75 g smør
150 g sukker
1 spsk. sirup
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
175 g hvedemel
¾ tsk. natron
¼ tsk. salt
100 g hvid hakket chokolade eller chokoladedrops
50 g soltørrede tranebær

Sådan gør du:

  1. Rør smør, sukker, sirup og vaniljesukker cremet, og rør ægget i.
  2. Bland hvedemel, natron, salt, grofthakket chokolade og tranebær i dejen.
  3. Tril dejen til kugler ca. 3 cm i diameter. Stil dejkuglerne på bagepapir, og giv dem et tryk med håndfladen. Der skal være god plads imellem dem, da kagerne flyder ud.
  4. Bag kagerne ca. 12 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe.
  5. Hvis du godt kan lide lidt bløde kager, bager du dem ca. 1 min. kortere, vil du have dem helt sprøde giver du dem ca. 1 min. længere.
  6. Afkøl kagerne. Opbevar dem i en tætsluttende kagedåse.

Anbefalet til dig