Spaghetti med broccoli og ansjos
SPONSORERET indhold

Spaghetti med broccoli og ansjos

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ansjoserne giver et ekstra pift og broccoli sørger for knas i denne lækre pastaret.

Af: Nicoline Olsen Foto: VK Stock
22. nov. 2018 | Opskrift | BoligLiv
4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

400 g spaghetti
½ broccoli, delt i små buketter
2 fed hvidløg
1 lille tørret chili (eller ½ tsk. fra glas)
4 ansjoser i olie (ikke i lage)
½ dl olivenolie
1 skalotteløg
1 dl tør hvidvin
100 g frisk pecorino (eller parmesan)
salt og sort peber

Sådan gør du

  1. Kog pastaen. Når den næsten er færdig, tilsættes broccolibuketterne. De skal bare koge med 1-2 minutter.
  2. Knus hvidløg, chili og ansjoser i en morter, stød det godt. Kom olie på en pande, steg løget gyldent, kom ansjosblandingen ved, og rør rundt.
  3. Tilsæt hvidvin, og lad det reducere.
  4. Tag pasta og broccoli op med en hulske, og kom det på panden. Vend godt rundt.
  5. Tilsæt lidt mere olie, og krydr med salt og peber.
  6. Drys med pecorino, og server.