Spinatbrød med feta og rosiner
SPONSORERET indhold

Spinatbrød med feta og rosiner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.

Af: Karen Hare Foto: Thomas Hergaard
03. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 stk.

Ingredienser

25 g gær
1 pk. hakket, optøet spinat (ca. 450 g)
2 tsk. revet citronskal
1 1/2 dl yoghurt
2 tsk. salt
peber
100-150 g smuldret feta
1 håndfuld rosiner
ca. 450 g pizzamel

  1. Bland smuldret gær, optøet spinat (skal ikke dryppe af), citronskal, yoghurt, peber, salt og feta sammen. Tilsæt rosiner og 200 g mel, rør dejen igennem, og lad den stå 45 min.
  2. Tilsæt mere mel, og ælt dejen smidig. Del den i 2, og tril dem til ca. 40 cm lange pølser. Læg pølserne overkors og flet de 4 ender. Luk pænt, læg brødet på bagepapir, og sigt mel over til pynt. Lad brødet efterhævning i ca. 30 min.
  3. Bag brødet ved 190 gr. i ca. 35 min.