Spinatbrød med feta og rosiner

Foto: Thomas Hergaard

Spinatbrød med feta og rosiner - opskrift fra Hendes Verden

Spinatbrød med feta og rosiner

Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.

Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 1 stk.
Ingredienser

25 g gær
1 pk. hakket, optøet spinat (ca. 450 g)
2 tsk. revet citronskal
1 1/2 dl yoghurt
2 tsk. salt
peber
100-150 g smuldret feta
1 håndfuld rosiner
ca. 450 g pizzamel

  1. Bland smuldret gær, optøet spinat (skal ikke dryppe af), citronskal, yoghurt, peber, salt og feta sammen. Tilsæt rosiner og 200 g mel, rør dejen igennem, og lad den stå 45 min.
  2. Tilsæt mere mel, og ælt dejen smidig. Del den i 2, og tril dem til ca. 40 cm lange pølser. Læg pølserne overkors og flet de 4 ender. Luk pænt, læg brødet på bagepapir, og sigt mel over til pynt. Lad brødet efterhævning i ca. 30 min.
  3. Bag brødet ved 190 gr. i ca. 35 min.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Brød, Feta, Madbrød og Bageopskrifter