Opskrift på nem æblekage
SPONSORERET indhold

Sprød og lækker æblekage

Tjek denne lækre æblekage! Den er super nem at lave og så smager den himmelsk.

Foto: Lisbett Wedendahl
15. aug. 2013 | Opskrift | BoligLiv


Sprød og lækker æblekage

125 g smør
125 g sukker
2 æg
150 g mel
1 tsk. bagepulver
ca. 3-4 æbler, skrællet og skåret i tynde skiver
1 spsk. kanel
1 håndfuld hakkede mandler
evt. lidt sukker

1. Smelt smørret, og bland det med sukker og æg. Rør mel og bagepulver i.

2. Smør en rund springform, og fordel æbleskiverne, så de dækker hele formens bund. Drys et tyndt lag kanel henover æblerne.

3. Fordel dejen over æblerne. Drys med hakkede mandler og evt. lidt sukker på toppen. Bag ved 175 grader i 30 minutter, eller til den er lysebrun på toppen. Server med cremefraiche til.



► SE OGSÅ: Kokoscookies med chokoladetop
► SE OGSÅ: Chokolademousse
► SE OGSÅ: Sticky ‘Upside down’ med æbler