SPONSORERET indhold
Steak med selleriremoulade
4
Ingredienser
Selleriremoulade:
2 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk salt (evt. mere)
1 spsk dijonsennep
2 tsk æbleeddike
(evt. lidt mere)
2 dl smagsneutral olie
200 g knoldselleri
1 porre
8 cornichoner
2 spsk kapers
1 spsk hakket
kørvel
Fyld:
2 bøffer
lidt olie til stegning
salt
4 skiver rugbrød
lidt kørvel
Sådan gør du
Pisk æggeblommerne med salt, sennep og eddike. Pisk olien i lidt ad gangen, til mayonnaisen tykner. Smag den til evt. med mere dijonsennep, salt og eddike. Riv sellerien fint, og skær porren i tynde skiver. Hak cornichonerne, og vend selleri, porre, cornichoner og kapers i dressingen, og smag til igen.
Steg bøfferne i lidt olie. Krydr dem med salt. Skær dem i skiver, og fordel dem på rugbrødet. Top med selleriremoulade og lidt kørvel, og servér straks.
PRØV OGSÅ: Avocadomad de luxe