
SPONSORERET indhold
Suppe af to slags kartofler
4
Ingredienser
1 hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
2 skiver pancetta eller bacon i tern
1 spsk olivenolie
750 g søde kartofler (med gult kød)
2 store bagekartofler
salt, peber
frisk timian eller rosmarin
ca. 1 liter hønsebouillon
1 dl fløde 18%.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:650 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:11 %
-
Kulhydrat:61 %
Sådan gør du
To pakker rugsini (sprøde rugbrødspinde) eller rugbrødstænger af fire skiver rugbrød.
Sautér løg, hvidløg og pancetta eller bacon i olie under omrøring. Skær alle kartofler i tern, bland dem i gryden og krydr med salt, peber og timian eller rosmarin. Hæld bouillon over og lad det hele snurre under låg, til begge slags kartofler er møre.