Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på suppe af to slags kartofler
Foto: Andreas Wiking Suppe med to slags kartofler

Opskrift på suppe af to slags kartofler

Suppe af to slags kartofler

4
Print

1 hakket løg
2 fed finthakket hvidløg
2 skiver pancetta eller bacon i tern
1 spsk olivenolie
750 g søde kartofler (med gult kød)
2 store bagekartofler
salt, peber
frisk timian eller rosmarin
ca. 1 liter hønsebouillon
1 dl fløde 18%.

Energi pr. person:
650 Kcal
Fedt:
28 %
Protein:
11 %
Kulhydrant:
61 %

Sådan gør du

To pakker rugsini (sprøde rugbrødspinde) eller rugbrødstænger af fire skiver rugbrød.

Sautér løg, hvidløg og pancetta eller bacon i olie under omrøring. Skær alle kartofler i tern, bland dem i gryden og krydr med salt, peber og timian eller rosmarin. Hæld bouillon over og lad det hele snurre under låg, til begge slags kartofler er møre.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kartoffelsuppe, Suppe, Dansk mad og Hovedret