-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Sweet potato med harrisa-dip og forårsløg
Søde kartofler hører sig til ved en rigtig efterårsmiddag. Her får de søde kartofler et spicy modspil af harrissa-dippen.
4-6 personer
Ingredienser
- 600-700 g søde kartofler
- 1 fed hvidløg
- olivenolie
- salt og peber
- 3-4 forårsløg
- 200 g feta
- 1 potte brøndkarse
- ½-1 økologisk citron
- 2-3 dl græsk yoghurt
- 1½ tsk harrisa eller efter smag
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader. Skræl de søde kartofler, og skær dem i både. Kom dem på bageplade med bagepapir.
- Krydr med salt og peber, og vend dem med rigeligt olivenolie. Bag dem gyldne og sprøde i ca. 35 minutter.
- Snit forårsløgene i tyn- de skiver på skrå, og smuldr eller del osten i små stykker.
- Pluk brøndkarsen, og riv skal af citronen, og pres saften.
- Rør græsk yoghurt med lidt citronsaft, harrisa og lidt salt.
- Anret sweet potato på et fad, og drys med forårsløg, citronskal, lidt citronsaft, brøndkarse og fetastykker.
- Server med harrisa-dip til.