Kokossnitter
SPONSORERET indhold

Supernemme kokossnitter med syltetøj

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

De nemmeste og lækreste kagesnitter, som kan varieres præcis, som man ønsker det. Her får du opskriften på nemme kokossnitter, som du kan fylde med dit yndlingssyltetøj. Det er nærmest en slags bedstefars-skæg-snitter...

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
27. feb. 2020 | Mad | ALT for damerne
12 kokossnitter med syltetøj

Ingredienser

125 g mel
50 kokosmel
75 g flormelis
125 g koldt smør
ca. 350 g syltetøj, her er brugt brombærsyltetøj, men også hindbær, blåbær, skovbær, multebær kan bruges

Kokostopping:
2 æg, størrelse M
200 g rørsukker eller lyst muscovadosukker
150 g kokosmel
75 g smeltet smør

Sådan gør du:

  1. Bland mel, kokos og flormelis i en skål, og riv smørret på et rivejern ned i blandingen. Gnid hurtigt dejen sammen, den skal ikke æltes, blot hænge ordentligt sammen.
  2. Tryk dejen ud i bunden af en form 25 x 35 cm belagt med bagepapir, dejbunden skal være ca. en halv cm tyk. Bag bunden ved 190 grader i ca. 15 min, til den er let gylden. Lad bunden køle let af.
  3. Fordel syltetøjet ud på bunden i et ensartet lag. Pisk æg og sukker hvidt og luftigt, og vend smør og kokosmel i.
  4. Sæt med en spiseske i toppe på syltetøjsbunden, så kokostoppingen er fordelt over hele kagen.
  5. Bag kagen yderligere i 25 minutter, til kokosfyldet er gyldent og sprødt i overfladen. Lad kagen køle af, før den skæres i aflange snitter.

Anbefalet til dig