-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Tapioca
Tapioca er en lækker dessert, og blander du hakkede mandler i, kan den bruges som en sundere udgave af en risalamande. Det smager lige så skønt af jul, men kan spises på alle tidspunkter af året.
Ingredienser
- 100 g brune grødris
- kokos-, mandel- eller hasselnøddemælk, alt efter smag
- ½ dl vand
- 1 drys salt
Sådan gør du:
- Put grødrisene i en gryde, hæld mælk og vand og salt over, så det dækker dobbelt op. Bring det hele i kog, og lad det koge op i 2 minutter.
- Skru så ned på svag varme, og kog, til risene er helt bløde og har suget væden. Det skal stadig være cremet, ikke tørt. Suger risene mælken for hurtigt, kommer du lidt ekstra væde ved.
- Når det er kogt færdigt, hælder du buddingen over i en skål, og lader den køle af. Har du lyst, kan du eventuelt røre 1-2 spsk IsoWhey-vanilje i. En knivspids vaniljesukker kan også bruges. Nyd buddingen kold med friske hindbær eller brombær.