Anne Bechs sunde kager
SPONSORERET indhold

Tapioca

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tapioca er en lækker dessert, og blander du hakkede mandler i, kan den bruges som en sundere udgave af en risalamande. Det smager lige så skønt af jul, men kan spises på alle tidspunkter af året.

Af: Anne Bech og Jo Brand Foto: Line Thit Klein
11. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

100 g brune grødris
kokos-, mandel- eller hasselnøddemælk, alt efter smag
½ dl vand
1 drys salt

Sådan gør du:

  1. Put grødrisene i en gryde, hæld mælk og vand og salt over, så det dækker dobbelt op. Bring det hele i kog, og lad det koge op i 2 minutter.
  2. Skru så ned på svag varme, og kog, til risene er helt bløde og har suget væden. Det skal stadig være cremet, ikke tørt. Suger risene mælken for hurtigt, kommer du lidt ekstra væde ved.
  3. Når det er kogt færdigt, hælder du buddingen over i en skål, og lader den køle af. Har du lyst, kan du eventuelt røre 1-2 spsk IsoWhey-vanilje i. En knivspids vaniljesukker kan også bruges. Nyd buddingen kold med friske hindbær eller brombær.

Tip fra Anne Bech
- Det er ikke sådan, at du ikke kan få tykke lår af at spise de sunde søde sager, for det kan du! Så se de sunde kager som et alterna­tiv til almindelige kager - ikke noget, du skal spise for at blive sund. Det betyder også, at du heller ikke skal spise dem hver dag. Er du i gang med at tabe dig, så spis dem en enkelt gang om ugen. Og nøjes med en enkelt por-
tion. Og hvad er så en enkelt portion? Brug din fornuft. Du ved det godt.

PRØV OGSÅ: Granatæblesnitter med lakrids

PRØV OGSÅ:  Meyers chokoladekage guanja