Thaikylling i wok
SPONSORERET indhold

Skøn thaikylling i wok

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn thaimad i wokken - nem og sund hverdagsmad.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
02. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2-3 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
Stege/kogetid: ca. 30 min. (læs kogetiden for ris på pakken)
2 stk. kyllingebryst (uden skind, strimler)
3-4 stk. mini pak-soi (ca. 350 g eller 1 lille sølvbede, delt i mindre stykker)
2 løg (ringe)
1 rød peberfrugt (strimler)
2 spsk neutralt smagende olie
ca. 2 tsk thai-chilipasta (fås bl.a. på glas i velassorterede supermarkeder)
2 dl kokosmælk
½-1 lime (saft)
ca. 2 tsk sojasovs
Drys: frisk koriander eller dild
Tilbehør: ris, evt. fuldkornsris

  1. Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kyllingen et par minutter på alle sider. Tilsæt alle grønsagerne og steg dem sprøde under omrøring i 3-4 min. Krydr retten med chilipastaen.
  2. Tilsæt kokosmælk og limesaft, kog retten op og smag den til med chilipasta og sojasovs. Servér straks retten med kogte ris.