Trifli  med citroncreme og masser af bær
SPONSORERET indhold

Trifli med citroncreme og masser af bær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Brug, hvad du kan finde af helt modne bær og frugt til din trifli. Den italienske kirsebærlikør, Maraschino, er helt fantastisk sammen med bær og frugt, men du kan også bruge Kirsch.

Af: Camilla Plum Foto: Anne-Li Engström
15. aug. 2013 | Mad | ALT for damerne
6-8

Ingredienser

1 portion kagebund
1 portion citroncreme
1 kg bær og frugt
1 dl Maraschino

Sådan gør du

Læg bær, creme og kagebund lagvis i en glasskål eller i portionsglas. Dryp med Maraschinoen undervejs. Lad triflien trække i nogle timer, men helst ikke i køleskabet.

Se opskrift på kagebund og citroncreme her. 

SE OGSÅ på hjemmet.dk: Lagkage med blåbær og citron