Tunsalat med ananas og bacon
SPONSORERET indhold

Tunsalat med ananas og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
28. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

100 g spæd salat
2 ds. tun i olie
½ hvidt salatløg
1 lille ananas
4-5 tomater
½ agurk
citronsaft
Dressing:
4 skiver sprødstegt bacon
2 dl cremefraiche 9%
1 spsk. friskhakket estragon
salt, peber
Pynt:
et par skiver sprødstegt bacon
Tilbehør:
brød

  1. Fordel godt skyllet og afdryppet salat på et fad. Fordel tun, ananas i tern, tomattern og agurketern over. Pynt med skiver af salatløg. Dryp med citronsaft, og krydr med salt og peber. Pynt med estragon.
  2. Hak baconskiverne i små stykker. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Server dressingen til salaten, eller fordel den over i en stribe. Pynt med bacon og en kvist estragon.