Vanilleblommer med skyrcreme
Foto: Maria Nørregaard Vanilleblommer med skyrcreme

Vanilleblommer med skyrcreme

Vanilleblommer med skyrcreme

Kombinationen af blommer og vanilje giver en dejlig, frisk dessert med proteindrys, der booster din forbrænding.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

6 blommer
2 vaniljestænger
3 skiver frisk ingefær
ca. 2 spsk flydende sødemiddel, f.eks. PerfectSød
50 g cremefraiche 38 %
200 g skyr
1 spsk revet citronskal, økologisk

Sådan gør du

1/ Del blommerne i halve, og fjern stenene. Læg blommerne i en gryde, og kom vand i gryden, så blommerne lige er dækket af vand. Del vaniljestængerne, og læg dem i gryden sammen med skiver af frisk ingefær. Lad blommerne koge i ca. 5-8 min, til de er møre.

2/ Hæld noget af vandet fra, og lad blommerne køle af. Smag til med flydende sødemiddel. Bruger du Suvida Strø, så tilsæt det, når desserten er varm.

3/ Fisk blommerne op med en ske, og anret dem i en dyb tallerken. Fordel blommesuppen. Rør cremefraiche med skyr og revet citronskal. Servér blommerne med en klat skyrcreme.

[100 kcal pr. person]

 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Blommer og Kalorielet