Vegetariske forårsruller med chili-peanutbutterdressing
SPONSORERET indhold

Vegetariske forårsruller med chili-peanutbutterdressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med ris og grøn salat til et lækkert måltid for hele familien.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
02. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 45 min

Ingredienser

Til ca. 20 forårsruller
1 pakke forårsrulledej – fås på frost i supermarkedet
Fyld
400 g gulerødder
400 g løg
500 g hvidkål
2 spsk madolie
lidt salt
Chili-peanutbutterdip
2 store spsk usødet peanutbutter
2 spsk æbleeddike
3/4 dl koldpresset olie, f.eks. oliven- eller solsikkeolie
1 rød chili i fine strimler
Kogte ris eller grøn salat til servering

Sådan laver du forårsruller:

Klip forårsrulledejen i passende firkantede stykker.

Skræl og snit gulerødder, løg og hvidkål groft. Varm olien op i en pande og sauter grøntsagerne heri. Smag til med salt.

Læg fyldet midt på forårsrulledejen i en smal bane. Fold to spidser ind over fyldet, og rul den resterende dej stramt om fyldet. Fugt de yderste spidser med vand for at lukke rullen.

Læg rullerne på en bageplade, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Vend dem undervejs.

Bland alle ingredienser til dippen sammen, og server sammen med de sprøde forårsruller og evt. ris eller grøn salat til.

FÅ MERE inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/