-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Efterår = Wok med oksekød & broccoli
Lynhurtig middag med få ingredienser.
4
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1 stor spsk friskhakket ingefær
- 2-3 fed hakket hvidløg
- 500 g mørt oksekød, f.eks. tykstegsfilet
- 300 g broccoli i buketter
- salt, sort, groft stødt peber
- 1 bdt fintsnittede forårsløg
- 2-3 groftskårne rødløg
- 1 dl vand eller bouillon
- 1 dl oystersauce
- 50 g saltede peanuts
- 300 g fuldkornsnudler
Sådan gør du:
- Varm olien i en wok og steg ingefær og hvidløg kort heri. Skær kødet i tynde skiver, brun det med krydderierne og tilsæt broccoli samt lidt salt og peber. Steg videre under omrøring i et par minutter, bland derefter de to slags løg ved, steg yderligere nogle minutter og hæld vand samt oystersauce ved. Varm retten igennem, smag til med yderligere krydderier, drys med saltede peanuts og server med fuldkornsnudler.
- Energi pr. person: 620 kcal, fedt 27%, protein 32%, kulhydrat 41%n: 520 kcal, fedt 25%, protein 14%, kulhydrat 61%