Wok
SPONSORERET indhold

Efterår = Wok med oksekød & broccoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lynhurtig middag med få ingredienser.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
06. okt. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 spsk olie
1 stor spsk friskhakket ingefær
2-3 fed hakket hvidløg
500 g mørt oksekød, f.eks. tykstegsfilet
300 g broccoli i buketter
salt, sort, groft stødt peber
1 bdt fintsnittede forårsløg
2-3 groftskårne rødløg
1 dl vand eller bouillon
1 dl oystersauce
50 g saltede peanuts
300 g fuldkornsnudler

Sådan gør du:

Varm olien i en wok og steg ingefær og hvidløg kort heri. Skær kødet i tynde skiver, brun det med krydderierne og tilsæt broccoli samt lidt salt og peber. Steg videre under omrøring i et par minutter, bland derefter de to slags løg ved, steg yderligere nogle minutter og hæld vand samt oystersauce ved. Varm retten igennem, smag til med yderligere krydderier, drys med saltede peanuts og server med fuldkornsnudler.


Energi pr. person: 620 kcal, fedt 27%, protein 32%, kulhydrat 41%n: 520 kcal, fedt 25%, protein 14%, kulhydrat 61%