Opskrift på wrap med indisk tunmousse
SPONSORERET indhold

Wrap med indisk tunmousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Perfekt til madpakke eller picnic.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
21. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 dåser tun
30 g mayonnaise
2 spsk rapsolie
1 tsk karry
½ tsk stødt spidskommen
½ tsk garam masala (kan undlades)
1 spsk kvark
1 lille rødløg, finthakket
1 bundt persille, finthakket
2 tortillas (den lille størrelse og helst fuldkornsvarianten)
ca. 10 blade iceberg
2 tomater, hakket.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    400 Kcal

Rør tun sammen med mayonnaise, olie, krydderier, kvark, fint hakket rødløg, finthakket persille og salt og peber.

Lun tortillaerne på en tør pande på begge sider.

Læg 4-5 blade iceberg på hver tortilla og fyld op med tunmousse. Drys hakket tomat over og luk wrapen sammen. Rul evt bagepapir om den og luk den i begge ender. Del den på midten lige før servering.

SE OGSÅ: Prøv en smagfuld tunmousse