wraps
SPONSORERET indhold

Wraps med laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Perfekt til hurtig picnic

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
10. jul. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 fuldkornswraps
150 g friskost 4 %
dild, persille, estragon, kørvel
1 håndfuld spæde salater
200 g røget laks i skiver

Salat:
1 agurk i strimler
250-300 g edamamebønner
1 snittet rødløg

Dressing:
1 spsk sesamolie
2 spsk sojasauce
1 spsk reven ingefær
limesaft
2 tsk honning
salt, peber
2 tsk ristede sesamfrø

Sådan gør du:

Smør friskost på wrapsene. Fordel urter, salater og lakseskiver på, og rul dem fast sammen. Skær rullerne i lidt store stykker, når de skal spises.
Bland ingredienserne til salaten. Rør dressingen sammen, og smag den godt til. Vend den med salaten, der drysses med sesamfrø og spises til lakserullerne.

Energi pr. person: 350 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%