-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Quinoasalat med blomkål, estragon og æble
En lækker quinoasalat med sprød blomkål, søde æbler og frisk estragon. Quinoasalat er dejligt til kødretter, men også som en vegetarisk frokostsalat bare med lidt god ost og brød til.
Næringsindhold
- Energi pr. person:0 Kcal
- Fedt:0 %
- Protein:0 %
- Kulhydrat:0 %
4 personer
Ingredienser
- 150 g quinoa
- ½ blomkål
- 1-2 gulerødder
- ½-1 rødløg
- 1-2 æbler
- ¼ bundt frisk estragon
- 2-3 spsk eddike f.eks. æbleeddike
- 2-3 spsk olivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
- Skyl quinoaen i en sigte under koldt vand. Kog det efter anvisningen på emballagen. Kom den kogte quinoa i en skål, og lad det afkøle.
- Del blomkålen i buketter, og skær dem i skiver. Skræl og skær gulerødderne i strimler, eller riv dem groft. Pil og skær rødløget i små tern. Skær æblerne i tern eller skiver, og pluk estragonen.
- Bland quinoaen med blomkål, gulerødder, rødløg, æbler, eddike, olivenolie, salt, peber og estragon. Anret i små skåle, og server som tilbehør.