-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Rugbrødschips
Rugbrødschips smager skønt til supper, salater og ost. Desværre er de også dyre, når du køber dem hos bageren. Men du kan sagtens lave dem selv.
Rugbrødschips til 4 personer
Rugbrødschips
- 200 g fuldkornsrugbrød
- 2 spsk rapsolie
- flaget havsalt
Sådan laver du rugbrødschips
- 1. Skær daggammelt rugbrød i helt tynde skiver med en skarp brødkniv.
- 2. Skær det derefter i lidt mindre stykker, læg det på en bageplade med bagepapir, pensl med lidt olie og drys flaget salt på.
- 3. Bag rugbrødet i ovnen ved 175° i 8-12 minutter, så det bliver helt sprødt. Tiden kan variere med rugbrødets tykkelse og fugtindhold.
- 4. Læg rugbrødschipsene på et stykke køkkenpapir og lad dem afkøle helt, før de lægges i en dåse med tætsluttende låg.
- 160 kcal pr. person