-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Selleri-kartoffel-suppe med porre og bacon
4 personer
Ingredienser
- 500 g rodselleri
- 400 g kartofler
- 2 porrer
- 1 l god hønsebouillon, fx Oscars
- 1½ dl fløde
- citronsaft
- salt, peber
- 125 g bacon i tern
- 1-2 dl hakket persille
- Tilbehør:
- baguetter, gerne sprødristede skiver
- Skræl rodsellerien, ogskær den i tern. Skrælkartoflerne, og skær dem itern. Rens og skyl porrernegrundigt, og skær dem iskiver.
- Svits rodselleri, kartoflerog porre i smør i en gryde,uden at det tager særligfarve. Tilsæt bouillonen, oglad det småkoge ca. 30 min.under låg.
- Mix suppen jævn meden stavblender eller i enblender. Varm suppen opigen, og smag til med fløde,citronsaft, salt og peber.
- Steg baconternene sprødepå en pande, afdryp påkøkkenrulle. Drys dem oversuppen ved servering sammenmed hakket persille.