Små æggekager med rejer - thaistyle
Disse små æggekager er nemme at lave i en blinispande – eller lav en stor, og lad gæsterne skære den selv. Opskriften passer som snack til 2 personer. Nok til 4 personer, hvis du laver andre snacks.
Ingredienser
- 8 stk.
 - ¼ dl fiskesauce
 - ¼ dl limesaft
 - 1 spsk sukker
 - 2 tsk fint hakket chili
 - Æggekager:
 - 4 æg
 - 2 spsk fiskesauce
 - 1 tsk fint hakket chili
 - 100 g rejer
 - lidt olie til stegning
 - 1 stor håndfuld thaibasilikum
 
Sådan gør du
- Rør fiskesauce med lime, sukker og chili. Smag til. Pisk æggene med 2 spsk fiskesauce og chili. Steg dem i en smule olie på en varm blinispande. Steg dem ved middelvarme, til æggemassen har sat sig en smule i bunden. Kom rejer i, og lad dem stege færdigt stille og roligt, til æggemassen er gennemtilberedt.
 - Top med thaibasilikum, og servér straks med dressing til.
 
        
        
            PRØV OGSÅ: 5 skønne sommersalater